Holistische Therapie

Een persoonlijke één op één holistische therapie sessie

Holisme gaat altijd uit van het geheel. Waar de reguliere geneeskunde de symptomen behandelt en verlicht gaat de holistische aanpak naar de oorzaak van het probleem.

Mensen die tegenover elkaar zitten met een kop koffie/thee

Verwachtingen

Wat kan het voor jouw doen?

Het fysieke niveau is pas het laatste niveau waar zich een onbalans voordoet. Daarvoor zijn alle andere vier niveaus al uit balans geraakt. Er is dus op emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel vlak al een onbalans ontstaan voordat dit zichtbaar/voelbaar wordt in het lichaam.

Door de oorzaak op te sporen en te helen worden alle vijf niveaus weer in evenwicht gebracht en verdwijnt de fysieke klacht vanzelf. Door te genezen in plaats van te onderdrukken worden we weer gezond.

Tijdens holistische therapie gaan we kijken waar jij op dit moment het meeste last van hebt.

Waardoor voel jij je in het dagelijks leven onrustig, bang, druk in je hoofd of heb je fysieke klachten die jou beperken. Welke beperkende overtuigingen heb je over jezelf en hoe beïnvloed dat je dagelijkse bezigheid. Middels gesprekken en diverse methodieken gaan we deze sluiers afwerpen en kom jij volledig in jouw kracht.

Ben jij bereid om je stukken aan te kijken en wil je aan jezelf werken? Wil jij ervaren welke krachten er in jou verborgen zijn en wil je leven vanuit je essentie en je zielsmissie om deze wereld een mooiere plek te maken?

Met alle liefde begeleid ik je in jouw proces.

Prijzen

Tarieven voor de behandeling

Holistische Therapie

€111

/ incl. BTW

Holistische therapie voor integratieve genezing en welzijn

1 uur lang

Holistische Genezing

Evenwichtige Gezondheid

Stressverlichting

Energieherstel

FAQ

Veelgestelde vragen over holistische therapie

Nog steeds hulp nodig, neem contact op!

Wat is holistische therapie?

Holistisch betekent in zijn geheel. In deze therapie gaan we dus behandelen op alle vijf holistische niveaus. Fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.

We gaan een probleem, een klacht of belemmering dus op alle niveaus onderzoeken en behandelen zodat je er bewust van kunt worden en kunt loslaten/integreren.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Middels gesprekken gaan we in op de vijf holistische niveaus en wordt bepaald bij welke methoden/technieken je baat zou hebben om een probleem aan te pakken.

Hoe vaak moet ik terugkomen?

Dat is volledig afhankelijk van de belemmeringen die jij ervaart en in hoeverre ze je beïnvloeden in je leven.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in een van de diverse diensten die ik aanbied, of wil je graag de beschikbaarheid checken in de agenda?

Vragen

Laat mij weten alsof ik je ergens mee kan helpen

Kies een onderwerp voor je vraag:

Jouw informatie