Reiki

Een Energetische behandeling / Reiki

Alles is frequentie, trilling, ervan uitgaande dat alles energie is. Energie is meetbaar in trilling. Elk materiaal heeft een andere trilling maar ook de ruimte om ons heen is frequentie. Frequentie of trilling wordt gemeten in hertz.

De eenheid hertz geeft het aantal trillingen per seconde aan. Bij een elektromagnetisch veld geeft het aan hoe vaak het veld per seconde heen en weer wisselt van sterkte en richting. Zo heeft de elektriciteit in huis een veld met een frequentie van 50 hertz.

Spirituele stenen en rotsen

Tijdens de behandeling

Wat kan het voor jouw betekenen?

Ook ons lichaam is dus in feite frequentie of trilling. Onze energie centra's of chakra's hebben allemaal een specifieke frequentie.

Er kan een onbalans in onze chakra's ontstaan door beperkende overtuigingen, negatieve gedachten (want ook gedachten zijn frequentie of trilling), of invloeden van buitenaf. Door deze onbalans of frequenties weer in balans te brengen gaat de energie weer stromen en gaan we ons op alle niveaus fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel beter voelen en komen we weer in verbinding met al wat is.

Dat uit zich in ons dagelijks leven door meer vreugde en positiviteit te ervaren, ons rustiger en helderder in ons hoofd te voelen en meer energie te hebben.

Een Sound&Reiki behandeling is een weldaad voor jouw lichaam en je energiesysteem. Je zult je lichter voelen en steviger verbonden zijn. Door deze verbondenheid zal je meer synchroniciteit ervaren, wat resulteert in een positieve kijk op het leven.

Deze behandeling kan ik inzetten bij uiteenlopende fysieke maar ook emotionele of mentale klachten.

Wil je weten of dit iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Met alle liefde begeleid ik jou graag naar een hoger bewustzijn.

Prijzen

Tarieven voor Reiki&Sound

Reiki&Sound

€111

/ incl. BTW

Reiki&Sound behandelingen voor diepe ontspanning en innerlijke balans.

Één uur lang

Stressvermindering

Herstellen van Balans

Verhoogde Energie

Emotionele Heling

FAQ

Veelgestelde vragen over een reiki&sound

Nog steeds hulp nodig, neem contact op!

Wat is reiki?

Reiki is een energetische behandeling die werkt op de balans van jouw chakra systeem. Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam.

Wat doet reiki?

Het geeft een diepe ontspanning en stelt jou in staat om meer in balans te komen doordat de chakra’s weer beter gaan functioneren. Zo wordt er meer balans in jouw energiesysteem gecreëerd.

Hoe vaak heb ik dit nodig?

Reiki kan ervoor zorgen dat je beter in balans komt. Naast meditatie kan het je slaapritme verbeteren en kan het ervoor zorgen dat je minder gespannen bent gedurende de dag.

Het werkt op je algehele welbevinden. Het kan dus fijn zijn om jezelf een Reiki behandeling te gunnen met enige regelmaat.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in een van de diverse diensten die ik aanbied, of wil je graag de beschikbaarheid checken in de agenda?

Vragen

Laat mij weten alsof ik je ergens mee kan helpen

Kies een onderwerp voor je vraag:

Jouw informatie